pavigres

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Pavigres tegels

Pavigres tegels

Pavigres tegels is een Portugese fabrikant van wandtegels en vloertegels. Wie ooit in Portugal is geweest weet dat dit in dit land werkelijke overal de meest prachtige tegels te zien zijn. Pavigres borduurt enerzijds voort op die traditie met een ruim aanbod aan (vintage) design tegels. Aan de andere kant van het spectrum van de Pavigres collectie vind je de modernere designs en stijlvolle, grote wandtegels en muurtegels. 

De nadruk binnen de collectie ligt op zowel strakke design tegels en tegels met een meer verweerde look - sommige series kennen uitbundige patronen, sommige meer subtiele. Daarnaast produceert de fabrikant ook keramieke tegels geïnspireerd op natuurlijk materiaal zoals marmerlook tegels en metallook tegels en natuursteen look tegels. 

Klinkt dit interessant? Bekijk dan de Pavigres collectie zodat je er ook direct een beeld bij hebt.

Vraag een offerte aan

Tegels van Pavigres levert Tegelhuis Montfoort tegen scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in Pavigres tegels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Pavigres. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Pavigres tegels waar u interesse in hebt.

Vraag een offerte aan