Sphinx tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Sphinx vloertegels

Sphinx vloertegels

Sphinx vloertegels worden in Maastricht door Dutch Tiles B.V. vervaardigd. Het bedrijf ontwikkelt en distribueert hoogwaardige keramische wandtegels en vloertegels. Sphinx tegels Maastricht is een A-merk op de Nederlandse markt, maar wordt ook via een uitgebreid netwerk van groothandels geëxporteerd naar de Benelux, Noordwest Europa en Azië als nichemerk. Sphinx tegels zijn designtegels met een duurzaam karakter. Bij de tegelproductie van Sphinx in Maastricht wordt gelet op duurzaamheid en milieu.

Bekijk ook de Sphinx catalogus (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Een greep uit de Sphinx tegelseries:

  • Sphinx Cotto Hexagon: de nieuwste tegels van Sphinx met een hexagon (zeshoekige) vorm voor wand en vloer.
  • Sphinx Belvedere, Sphinx Belvédère XL en Sphinx Belvédère Modern Retro: Deze moderne tegels en tegelstroken voor luxe toepassingen zijn er in de tijdloze, natuurlijke kleurvarianten white, graphite, elephant, light grey, grey, black, cream, beige, brown en chocolate. De tegels zijn speciaal geschikt voor intensief (project-)gebruik en toepasbaar als vloer en wand. Compleet met Belvedere tegelstroken, mozaïeken en decortegels, die evenals de 60x60 cm basistegels zijn gerectificeerd t.b.v. plaatsing met smalle voegen. Nu ook in een XL variant en in een retro ruitvariant.
  • Sphinx Quartier: Tegels geinspireerd op het oude stadsdeel Wyck te Maastricht. Quartier van sphinx zijn leverbaar in de kleuren / afwerkingen 4700 vlak, 4705 relief, 4710 vlak en 4715 relief. Tevens zijn er murreto's / tegelstroken in verkrijgbaar.
  • Sphinx Spectrum: Een tegelserie keramische wandtegels en vloertegels, geïnspireerd door pure vormgeving, kleur en functionaliteit. De extra rechthoekige tegelrandafwerking komt tot uiting in een uiterst strakke vormgeving van het tegelwerk. De tegels zijn opgebouwd uit een logisch systeem van kleurtrappen, met in elke kleurtrap bijpassende vloertegels in twee formaten. Onder andere geschikt voor projectmatige toepassingen. Deze serie is voorzien van tegelhulpstukken.
  • Sphinx Quilt: Traditioneel design in een nieuw jasje, in beige en grijs

Bekijk de website van Sphinx de Sphinx tegels brochure voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Sphinx (Maastricht)? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Sphinx. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Sphinx vloertegels uit Maastricht.

Vraag een offerte aan