Terug

Polis Ceramiche tegels voor wanden en vloeren

Klassiek en gezellig of modern en minimalistisch? Tegels in industriële stijl of juist met een vintage touch? Polis Ceramiche tegels biedt porseleinen vloertegels en wandtegels van steengoed voor keukens en witte of dubbelgebakken wandtegels, met effecten, maten en kleuren voor ieders stijl.

Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige wand- en vloertegels om je huis te upgraden, dan is Polis Ceramiche tegels het merk voor jou. Het merk is trots op hun producten en biedt een breed scala aan opties voor alle stijlen en smaken. Bij Tegelhuis Montfoort zijn we trots op het feit dat we Polis Ceramiche tegels mogen aanbieden!

Al meer dan 45 jaar producent van keramische tegels

Polis Ceramiche tegels is al meer dan 45 jaar actief in de productie van keramische tegels en staat wereldwijd bekend om zijn technische en esthetische excellentie binnen de keramiekbranche. Het resultaat van een ondernemende visie, is Polis Ceramiche nu een toonaangevende naam in de productie en distributie van vloer- en wandtegels voor residentiële en commerciële gebouwen.

Op zoek naar de beste kwaliteit keramische tegels voor jouw project? Zoek niet verder dan Polis Ceramiche! Met meer dan 45 jaar ervaring in de productie van keramische tegels zijn zij dé experts op dit gebied. Zowel de technische als de esthetische excellentie is wereldberoemd, en de tegels zijn geschikt voor elke ruimte - van woonhuizen tot commerciële gebouwen.

Of je nu op zoek bent naar tegels voor jouw droomkeuken, badkamer, of kantoorruimte, bij Polis Ceramiche vind je gegarandeerd de perfecte tegels voor jouw project. Dus waar wacht je nog op? Bekijk ons assortiment van vloer- en wandtegels en kies voor de kwaliteit en stijl die alleen Polis Ceramiche kan bieden!

Betoverende texturen en dynamische motieven

Het werkt allemaal samen om een subliem evenwicht te creëren. De kracht en subtiliteit van het sedimentgesteente vind je terug in ons assortiment Polis Ceramiche. Kies je voor een neutrale achtergrondtegel verkrijgbaar in meerdere maten voor vloeren en muren binnen en buiten? Of kies je voor een strakke blauwe Polis Ceramiche wandtegel voor de badkamer? Bij Tegelhuis Montfoort vind je een unieke veelzijdigheid van stijl die perfect is voor het huis van jouw dromen.

Polis Ceramiche biedt een breed scala aan opties

Van effen gekleurde tegels tot tegels met verschillende patronen en texturen, er is voor elk wat wils. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de grootste producenten van keramische en porseleinen tegels in Italië. Het bedrijf richt zich op het creëren van kwalitatief hoogwaardige tegels die duurzaam en stijlvol zijn. Bekijk het assortiment direct bij Tegelhuis Montfoort!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie