Terug

Castelvetro tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Castelvetro tegels zijn een van de oudste en mooiste vormen van decoratief tegelwerk ter wereld. Ze worden al eeuwenlang gebruikt om huizen, bedrijven en openbare ruimtes te versieren. Deze tegels zijn gemaakt van natuursteen, vaak klei of marmer, en zijn voorzien van fascinerende patronen en ontwerpen die werkelijk uniek zijn.

De naam "Castelvetro" komt van het Italiaanse woord dat "kasteelmuur" betekent, en dit is een treffende beschrijving van de esthetiek van deze tegels. Het meest voorkomende type Castelvetro tegel is de terra cotta tegel, die een natuurlijke, rustieke uitstraling heeft die perfect is voor het creëren van een tijdloze, klassieke uitstraling in elke ruimte. Naast terra cotta zijn er nog verschillende andere soorten Castelvetro keramische tegels beschikbaar bij Tegelhuis Montfoort, waaronder porselein, keramiek, kalksteen en travertijn.

Ontdek de ruime keuze aan Castelvetro vloertegels bij Tegelhuis Montfoort.

Kwalitatieve vloertegels kunnen een groot verschil maken in de uitstraling van elke ruimte. De gewenste uitstraling kan worden bereikt met de juiste tegels, of je nu een keuken, badkamer of andere ruimte ontwerpt.

Bij Tegelhuis Montfoort zijn we trots op het aanbieden van een van de hoogste kwaliteit Castelvetro vloertegels. Tegels gemaakt van marmer, porselein en glas zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en patronen.

Castelvetro wandtegels voor uiteenlopende toepassingen

Van klassieke marmeren looks tot meer moderne en unieke patronen, bij Tegelhuis Montfoort vind je ongetwijfeld een set mooie Castelvetro wandtegels die bij jouw stijl passen.  Je vindt de perfecte tegels voor jouw ruimte, ongeacht of je de voorkeur geeft aan een gedurfde of subtiele look.

Dit is wat de Castelvetro tegels zo speciaal maakt

Castelvetro tegels zijn gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Deze tegels zullen er nog jaren fantastisch uitzien als je ze regelmatig schoonmaakt. Castelvetro tegels zijn robuust en gaan lang mee, waardoor ze ideaal zijn voor elk type kamer. Of je nu een nieuwe stijl wilt toevoegen aan een badkamer, keuken of een andere ruimte, deze tegels zullen de tand des tijds doorstaan.

Castelvetro vloertegels en wandtegels zijn er in een verscheidenheid van mooie ontwerpen zoals betonlook tegels, keramische tegels, marmerlook tegels, en outdoor keramische tegels.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Tegelhuis Montfoort biedt Castelvetro tegels aan tegen scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in tegels van Castelvetro? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. 

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie