Terug

Evolution tegels van Castelvetro

Castelvetro is een merk dat een reputatie heeft opgebouwd voor het produceren van enkele van de meest exquise tegels op de markt. Hun Evolution tegels zijn daarop geen uitzondering. Met een innovatieve aanpak die traditionele elementen combineert met modern design, valt deze collectie op door zijn unieke en opvallende verschijning.

De Evolution tegels zijn geïnspireerd op de tijdloze schoonheid van steen, en komt in vijf verschillende kleuren. Van prachtige donkere tot lichtere kleuren, elke tegel is zorgvuldig bewerkt om een natuurlijke en authentieke uitstraling te creëren. Het kleurenpalet van de serie omvat tinten beige, grijs en bruin die moeiteloos passen bij elke interieurstijl.

Luxe tegels verkrijgbaar in verschillende formaten

Waardoor ze geschikt zijn voor elke ruimte. Zo is het 30X60 formaat ideaal voor badkamers en keukens, terwijl het 60X60 formaat perfect is voor grotere ruimtes zoals woonkamers en kantoren. Het 100X100 formaat is perfect voor buitenruimtes zoals patio's, binnenplaatsen en tuinen. Het 60X120 formaat is zeer geschikt voor grotere binnenruimtes, zoals hotels, musea en winkelcentra.

Aldus Castelvetro is “een van de unieke kenmerken van de Evolution wandtegel collectie, de continuïteit van de expressie.” Dankzij de verschillende formaten biedt de collectie een rijke verscheidenheid aan ontwerpmogelijkheden die in elke ruimte dezelfde expressieve stijl kunnen behouden. De continuïteit van de collectie wordt ook gewaarborgd door de aanwezigheid van de Outfit voor buitenproducten, die perfect kan aansluiten bij de Evolution tegel collectie voor binnen gebruik.

De favoriete keuze van architecten

De veelzijdigheid van de Evolution collectie maakt het een favoriet onder architecten, binnenhuisarchitecten en huiseigenaren. De natuurlijke uitstraling van de tegels creëert een warme en uitnodigende sfeer in elke ruimte. De tegels zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor druk belopen ruimtes.

De Evolution vloertegel collectie is een perfect voorbeeld van hoe traditie en innovatie kunnen samenkomen om iets heel bijzonders te creëren. Het natuurlijke uiterlijk van de tegels, gecombineerd met hun duurzaamheid en veelzijdigheid, maakt ze tot een uitstekende keuze voor elke ruimte. Of je nu je badkamer, keuken of buitenruimte renoveert, de Evolution tegelcollectie zal zeker indruk maken.

Castelvetro's Evolution collectie is een waar kunstwerk

Het unieke en opvallende uiterlijk van de collectie, gecombineerd met zijn duurzaamheid en veelzijdigheid, maken het een favoriet onder ontwerpers en huiseigenaren. Als je op zoek bent naar een vleugje luxe in je huis of kantoor, dan is de Evolution collectie zeker het overwegen waard. Dus waarom wachten? Vraag een offerte aan en ontdek de Evolution tegels van Castelvetro vandaag nog!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie