Terug

Castelvetro Aequa tegels

Castelvetro Aequa tegels zijn prachtige houtlook tegels van keramiek. Deze keramisch parket tegels komen in zowel warme als koele kleuren, waardoor u uw ruimte op uw eigen manier kunt inrichten. Het dessin van de Castelvetro Aequa tegels is niet van echt hout te onderscheiden, met grote afgebeelde groeven en nerven. Castelvetro Aequa tegels krijgen hierdoor een robuuste, natuurlijke uitstraling. Tegels zijn in vergelijking tot parket echter makkelijker te onderhouden en ze gaan langer mee.

Kleuren Castelvetro Aequa:

  • Castor
  • Tur
  • Silva
  • Cirrus
  • Nix

De formaten van Castelvetro Aequa zijn langwerpig: 13,3x80 cm, 20x80 cm, 30x120 cm en plinten van 10x120 cm. Ook is er een speciaal stuk verkrijgbaar en prachtige bijpassende tegelstroken voor op de muur van 30x30 cm.

Bekijk de Castelvetro Aequa tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen, of download de Aequa brochure (PDF).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de keramisch parket tegelserie Aequa van Castelvetro? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Castelvetro. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Castelvetro Aequa tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak