Terug

Castelvetro Cementine tegels

Castelvetro Cementine tegels is een collectie die een grote diversiteit aan decoraties biedt. Wie kiest voor Castelvetro Cementine design tegels heeft de mogelijkheid om oneindig te combineren met verschillende tegels die elk verschillende patronen kennen. Uw vertrek krijgt hierdoor een uniek en creatief design. U kunt uw vertrek met de Castelvetro Cementine tegels op oneindig veel verschillende manieren decoreren. Dat geldt zowel voor uw vloeren als voor uw muren. 

De Castelvetro Cementine design tegels zijn verkrijgbaar met een oneindig aantal verschillende patronen met op ieder tegeltype verschillende kleuren.

De Castelvetro Cementine design tegels zijn in verschillende afmetingen te bestellen waaronder 20 x 20 cm en 80 x 80 cm. 

Bekijk de Castelvetro Cementine (PDF) brochure voor meer informatie en voor afbeeldingen of ga naar de Castelvetro website.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in design look tegels uit de serie Cementine van Castelvetro? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Castelvetro in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Castelvetro Clementine design tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie