• Castelvetro Woodland tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Castelvetro Woodland tegels

Castelvetro Woodland tegels

De Castelvetro Woodland tegels is een natuurlijke, neutrale keramisch parket tegelserie, met prachtige vloertegels. Castelvetro Woodland is een keramisch parket, de tegels lijken net hout terwijl ze van keramiek zijn. Keramiek is een materiaal dat meer onderhoudsgemak biedt en duurzamer is dan hout. De prachtige natuurlijke kleuren van de Woodland tegelserie kunnen gemakkelijk zorgen voor een klassiek interieur, maar passen ook goed bij strakke of industriële meubelen voor een interessant contrast. De Castelvetro Woodland tegels staat prachtig in de woonkamer of slaapkamer, maar ook bijvoorbeeld in de badkamer, keuken of toilet door het waterbestendige karakter van keramiek.

Castelvetro Woodland tegels zijn leverbaar in de kleuren:

  • Almonds
  • Maple
  • Cherry
  • Elm
  • Oak
  • Walnuts

Castelvetro Woodland houtlook tegels zijn er in de langwerpige formaten 30x120 cm, 20x120 cm en 20x80 cm. Ook zijn ze in het laatste formaat verkrijgbaar in een ‘grip’ variant. Daarnaast zijn er mooie tegelstroken voor op de wand in het formaat 20x50 cm in dezelfde kleuren als de vloertegels. Ook zijn er diverse speciale onderdelen van Castelvetro Woodland verkrijgbaar, bijvoorbeeld plinten of onderdelen voor op de trap.

Bekijk de Castelvetro Woodland tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen of download de brochure voor een impressie.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de houtlook Woodland van Castelvetro? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Castelvetro. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Castelvetro Woodland tegelserie.

Vraag een offerte aan