Terug

Rustic buitentegels van Castelvetro

 

Rustic tegels van Castelvetro zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar duurzame en stijlvolle buitentegels. Deze tegels zijn gemaakt van extra dik porseleinen steengoed en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, waardoor ze perfect zijn voor terrassen, patio's, zwembaden en andere buitenruimtes.

Met een grote selectie speciale items voor zowel openbare als residentiële buitenruimtes, bieden Rustic Tegels een nieuw niveau van stijl, technologie en functionaliteit. Met de mogelijkheid om de tegels vrij te rangschikken, kunnen ze op gras worden geplaatst of op het niveau van het gazon worden ingebouwd om het maaien te vergemakkelijken en het struikelgevaar te verminderen.

Verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen en afwerkingen

Bovendien zijn de Rustic Tegels van Castelvetro verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, waaronder hout-, steen- en betonlook. Deze tegels zijn niet alleen mooi, maar ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor ze een ideale keuze zijn voor drukbezochte buitenruimtes.

De Rustic wandegels van Castelvetro zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook uiterst functioneel en duurzaam. Ze zijn perfect geschikt voor het creëren van prachtige buitenruimtes zoals tuinen, paden en zwembadomgevingen.

Deze tegels zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden

Hierdoor zijn ze ideaal zijn voor gebruik buitenshuis. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat zorgt voor een zorgeloze en mooie buitenruimte. De Rustic vloertegels voor buiten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor ze geschikt zijn voor elke stijl en smaak. Of je nu een strakke, moderne uitstraling wilt of een meer natuurlijke, rustieke uitstraling, deze tegels bieden de perfecte oplossing.

Bovendien zijn deze tegels perfect voor gebruik rondom zwembaden. Ze bieden een antislip oppervlak, waardoor het veiliger is om rond het zwembad te lopen zonder uit te glijden. De tegels zijn ook bestand tegen chloor, zodat ze niet beschadigd worden door het zwembadwater of de chemicaliën die worden gebruikt om het zwembad schoon te houden.

Duurzame tegels uit de Rustic collectie

Als je op zoek bent naar duurzame, esthetisch aantrekkelijke tegels voor gebruik buitenshuis, dan zijn de Rustic buitentegels van Castelvetro de ideale keuze. Met hun combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid zijn ze een slimme investering voor elke buitenruimte.

Door te investeren in Rustic buitentegels van Castelvetro, investeer je in hoogwaardige, duurzame en stijlvolle buitentegels die een leven lang meegaan. Het is tijd om je buitenruimte naar een hoger niveau te tillen met de beste tegels op de markt. Bestel vandaag nog je Rustic tegels bij Tegelhuis Montfoort en geniet van een prachtig ingerichte buitenruimte!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie