Terug

Castelvetro Quartz tegels

Castelvetro Quartz tegels, vernoemd naar het kwartskristal dat een bestanddeel van graniet is, is een natuursteenlook tegel met een warme allure. Castelvetro Quartz tegels bootsen de natuurlijke, gevarieerde pracht van natuursteen na, zonder de nadelen: de tegel is makkelijk schoon te houden, niet gevoelig voor vlekken, en geschikt voor vloerverwarming.

Castelvetro Quartz is beschikbaar in drie warme tinten:

  • White
  • Gold
  • Silver

Natuursteenlook tegels uit de Quartz-serie zijn beschikbaar in 30x60 cm, 45x45 cm, 60x60 cm en 60x120 cm. De twee grootste tegelformaten komen ook in een extra dikke, antislip outdoor uitvoering. Tevens is er een decoratief patroon met twee formaten tegelstrips beschikbaar.

Voor alle info omtrent Castelvetro Quartz kunt u kijken op de website

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in natuursteenlook tegels uit de serie Quartz van Castelvetro? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Castelvetro in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Castelvetro Quartz tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie