Terug

Sichenia tegels

Sichenia tegels is een Italiaanse producent van plavuizen (vloertegels) en wandtegels, gespecialiseerd in stijlvolle modellen die passen in privé of zakelijke interieurs waarbinnen esthetiek voorop staat. De collectie blinkt uit in modellen die geïnspireerd zijn op natuurmateriaal, zoals houtlook tegels, natuursteenlook tegels en marmerlook tegels.

Daarnaast heb je binnen de collecties van Sichenia ook ruim de keus als je op zoek bent naar tegels voor buiten die extra dik zijn en soms ook anti-slip profiel hebben voor extra veiligheid. Is je nieuwsgierigheid gewekt? Kijk dan even op de website waar afbeeldingen van alle series te vinden zijn.  

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Tegelhuis Montfoort biedt Sichenia tegels aan tegen scherpe prijzen. Bent je geïnteresseerd in tegels van Sichenia? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Sichenia. je kunt daarom het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor je bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Sichenia tegels. 

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie