Terug

Italgraniti tegels

Italgraniti tegels, gemaakt door de Italgraniti Group, zijn hoge kwaliteit tegels van Italiaans ontwerp en makelij. Italgraniti biedt naast een aantal houtlook tegelseries een grote selectie natuursteenlook tegels aan. De producten van Italgraniti worden met oog voor duurzaamheid en voor sociale impact gemaakt en het bedrijf heeft de Italiaanse spirit van liefdevolle productie hoog in het vaandel staan. Hun houtlook en natuursteenlook tegels zien er zeer overtuigend uit en kunnen ieder interieur doen schitteren. 

Italgraniti Group is een begrip in de keramische tegelindustrie. Met Impronta Ceramiche sinds 1975 en Italgraniti sinds 1994 is het bedrijf al meer dan twintig jaar onbetwist leider in de keramische tegelbranche. De geschiedenis van het bedrijf is gebaseerd op innovatie, onderzoek en passie, en dat zie je terug in de producten.

Italgraniti Group is trots op zijn Made in Italy filosofie

Het bedrijf heeft een grote keramische cultuur in huis en biedt architecten, ontwerpers, interieurontwerpers en iedereen die op zoek is naar de breedste expressievrijheid, de zekerheid van gecoördineerde projecten en innovatieve oppervlakken. Voor diegenen die technische excellentie zoeken, biedt Italgraniti Group de esthetische perfectie van Made in Italy om de ruimtes van de toekomst, met stijl, te interpreteren.

Italgraniti tegels biedt verschillende series, waaronder de Essence-serie tegels, de Terre-series en de Charm Experience-series. Deze series zijn perfect voor elk deel van het huis en het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Met hun brede assortiment aan houtlook en natuursteenlook tegels biedt Italgraniti een perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een mooie en duurzame oplossing voor hun interieur.

Italgraniti biedt een brede selectie keramische tegels

Italgraniti wandtegels zijn een echte aanwinst voor ieder interieur. Het bedrijf heeft een brede selectie aan tegels, van houtlook tot natuursteenlook tegels.

De Italgraniti tegels kunnen worden gebruikt in ieder interieur. De houtlook en natuursteenlook tegels zijn erg populair en bieden een perfecte imitatie van echte materialen. Door de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de tegels kan iedereen genieten van een stijlvol en langdurig interieur.

Meer weten over deze unieke Italiaanse keramische tegels van hoge kwaliteit? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Italgraniti? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Italgraniti in de showroom klaarstaan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van uw Italgraniti tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie