Terug

Mirage tegels koop je eenvoudig online bij Tegelhuis Montfoort

Mirage is een Italiaanse tegelfabrikant die zich richt op het creëren van hoogwaardige keramische tegels voor zowel woningen als commerciële omgevingen. Mirage tegels bedrijf staat bekend om zijn geavanceerde en milieuvriendelijke benadering van tegelproductie.

Het bedrijf werd in 1973 in Italië opgericht, waarmee de geschiedenis van Mirage tegels begon. Sindsdien heeft het bedrijf een solide reputatie opgebouwd voor het creëren van mooie en functionele tegels van hoge kwaliteit. Mirage keramische tegels hebben zich in de loop der jaren ontwikkeld en het bedrijf heeft zich geïnnoveerd. Tegelhuis Montfoort is er trots op om in het meest geavanceerde tegelontwerp van Mirage tegels te voorzien.

De uitstekende kwaliteit en levensduur van Mirage tegels

Mirage tegels zorgt ervoor dat de tegels duurzaam zijn en bestand tegen de eisen van dagelijks gebruik door alleen gebruik te maken van de beste grondstoffen en productietechnieken.

Mirage vloertegels en wandtegels zijn verkrijgbaar in een breed scala van kleuren en afwerkingen. Naast opvallende en kleurrijke selecties biedt het Mirage vloertegels en wandtegels in een verscheidenheid aan neutrale tinten zoals zwart, grijstinten en gebroken wit als populaire opties. Natuurlijk vind je meer fantasierijke ontwerp opties in Mirage's selectie wandtegels en vloertegels.

Meer dan 120 miljoen vierkante meter tegels!

Meer dan 120 miljoen vierkante meter tegels zijn door Mirage Tiles geïnstalleerd op uiteenlopende locaties in Amerika, Europa en Azië. De ontwikkeling van porseleinen tegels heeft sterk geprofiteerd van de bijdragen van Mirage Tiles. Ze beloven een onderscheidend product van hoge kwaliteit dat de klant en het milieu eert. Mirage tegels zijn te zien in vele winkelcentra, hotels, restaurants en openbare gebouwen. En dat kunnen wij bij Tegelhuis Montfoort beamen!

Kwalitatieve Mirage tegels voor uiteenlopende toepassingen

Mirage tegels is een bedrijf toegewijd aan het creëren van premium, milieuvriendelijke tegels die zowel aantrekkelijk als nuttig zijn. Mirage tegels zijn een geweldige optie voor iedereen op zoek naar tegels die zowel modieus en functioneel vanwege de unieke ontwerpen, uitgebreide selectie van afwerkingen en kleuren, en toewijding aan duurzaamheid. Dit merk heeft de kwaliteit en stijl die je kunt gebruiken om jouw idee te realiseren, of je nu tegels zoekt voor de badkamer, de woonkamer, de keuken of een andere ruimte.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Tegels van Mirage levert Tegelhuis Montfoort tegen zeer scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. 

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie