Terug

Gazzini Tegels vind je bij Tegelhuis Montfoort

Op zoek naar prachtige keramische tegels? Kijk dan eens naar Gazzini tegels uit Italië! Gazzini is een bedrijf dat is geïnspireerd door de nationale cultuur en knowhow van Italië. De tegels van Gazzini worden geproduceerd met verschillende natuurmaterialen als inspiratiebron. Of je nu op zoek bent naar de luxe uitstraling van marmerlook tegels, het hippe van betonlook tegels of het rustieke van houtlook tegels, bij Gazzini tegels vind je het allemaal.

Prachtige keramische tegels van hoge kwaliteit?

Dan is Gazzini een merk om in gedachten te houden. Of je nu je woonkamer wilt upgraden, of een commerciële ruimte wilt renoveren, met de tegels van Gazzini creëer je een stijlvolle en duurzame look. Bestel nu jouw Gazzini tegels bij Tegelhuis Montfoort en maak je interieur compleet met deze mooie en veelzijdige tegels!

Gazzini tegels zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Het bedrijf heeft een uitgebreid productieproces en gebruikt alleen hoogwaardige materialen om tegels te maken die lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik en slijtage. Het assortiment van Gazzini wandtegels omvat verschillende formaten, patronen en afwerkingen, waardoor er voor elke ruimte en stijl wel een passende tegel te vinden is.

De nieuwste collectie van Gazzini tegels is LES BOIS

Waarbij de warmte van hout wordt gecombineerd met de voordelen van keramiek. Deze collectie omvat drie eigentijdse en prestigieuze kleuren met een esthetiek die trouw blijft aan het oorspronkelijke materiaal. Het biedt meerdere manieren om de tegels te combineren voor een unieke look en feel. Met Gazzini tegels in huis of in een commerciële omgeving ben je verzekerd van een luxe en duurzame uitstraling die jarenlang meegaat.

De tegels van Gazzini zijn niet alleen geschikt voor privésettings, maar ook voor commerciële omgevingen zoals horecagelegenheden en winkels. En met de nieuwe "LES BOIS" collectie combineert Gazzini de warmte van hout met de voordelen van porseleinen tegels. De collectie bestaat uit 3 hedendaagse en prestigieuze kleuren, met een esthetiek die trouw blijft aan het origineel en meerdere mogelijkheden voor combinaties.

Meer weten over de unieke keramische tegels van Gazzini? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in de tegels van Gazzini die wij bij Tegelhuis Montfoort tegen gunstige prijzen aanbieden? Vraag dan online een offerte aan. Omdat we niet alle tegels in de showroom hebben staan adviseren bij om vooraf even contact op te nemen zodat wij eventueel een monster kunnen bestellen van de serie waar je interesse in hebt. 

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Gazzini tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie