gazzini

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Gazzini tegels

Gazzini tegels

Made in Italy is een filosofie, een manier van aanpak die synoniem is aan onveranderde know how. De kennis met betrekking tot het produceren van ambachtelijke producten in Italië zit in de nationale cultuur en Ceramica Gazzini is geïnspireerd door deze waarden.

Gazzini tegels produceert tegels met verschillende natuurmaterialen als inspiratie. Je kunt het zo gek niet bedenken of Gazzini tegels is er in thuis. Of het nu gaat om wandtegels of vloertegels en of je nu op zoek bent naar de luxe uitstraling van marmerlook tegels, het hippe van betonlook tegels of het rustieke van houtlook tegels, Gazzini produceert het in Italië. Verder zijn bij Tegelhuis Montfoort ook hardsteen look tegels van deze fabrikant te bestellen alsmede design tegels met de meest uiteenlopende patronen. 

De wandtegels en plavuizen van dit bedrijf zijn inzetbaar in privésettings maar ook voor horecagelegenheden en retailomgevingen zijn ze uitermate geschikt. 

Meer weten? Bezoek dan vooral even de website

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in de tegels van Gazzini die wij bij Tegelhuis Montfoort tegen gunstige prijzen aanbieden? Vraag dan online een offerte aan. Omdat we niet alle tegels in de showroom hebben staan adviseren bij om vooraf even contact op te nemen zodat wij eventueel een monster kunnen bestellen van de serie waar je interesse in hebt. 

Vraag een offerte aan