Terug

Rex keramische tegels

Rex Ceramiche Artistiche tegels, een divisie van Florim Ceramiche S.p.A., is het bedrijf dat de kwalitatieve Rex tegels maakt. Volledig natuurlijke materialen zoals leer, hout (zoals de Rex Selection Oak tegellijn), hardsteen en marmer vormen de inspiratiebron voor deze tegels. Het bedrijf vervaardigt hoogwaardige wand- en vloertegels in verschillende designs en afmetingen.

Rex tegels biedt een grote verscheidenheid aan wand- en vloertegels

Rex keramische tegels zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële projecten. De porcellanato, marmer en steenlook Rex tegels worden ontworpen om aan een verscheidenheid van esthetische en functionele vereisten te voldoen. De Rex wandtegels en vloertegels worden geleverd in een verscheidenheid van vormen, kleuren, en afwerking.

Rex vloertegels zijn een populaire keuze voor huiseigenaren die op zoek naar stijlvolle en praktische vloeren opties, in aanvulling op het standaard tegelaanbod, biedt Rex keramische tegels ook anti-slip en groot formaat tegels.

Populaire Rex tegelcollecties bij Tegelhuis Montfoort

Ronde mozaïektegels in de opvallende kleuren White, Black, Ruby, Diamond, Oyster, Zinc, Peony, Aubergine, Lime, Jade Agate, Ocher, Mink en Mou maken deel uit van de Rex Extra Light collectie. Het speciale glasmozaïek Extra Light heeft een dikte van 4 mm.

Rex Unique: Volle porcellanato vloertegels in de aardetinten Blanc, Argent, Plomb, Noir, Miel, Ambre, Bronze en Brun. De tegels hebben een dikte van 10 mm.

Bekijk ook de Rex Taiga en Rex Selection Oak houtlook tegelseries, de natuurlijke Rex Ardoise tegellijn en de Rex Pietra del Nord hardsteenlook tegelserie.

Een van de grootste producenten van keramische tegels in Italië

Rex tegels heeft sinds de oprichting van het bedrijf in de jaren zestig een lange geschiedenis in het creëren van eersteklas keramiek voor gebruik in residentiële en commerciële omgevingen. Het bedrijf biedt een brede selectie wand- en vloertegels in verschillende vormen, kleuren en texturen.

Keramische en porseleinen tegels, mozaïektegels en stenen Rex tegels behoren tot hun ruime aanbod. Met deze keuzes kunnen huiseigenaren het gewenste ontwerp verkrijgen en toch voldoen aan de functionele eisen van hun ruimte.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Rex? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. 

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie