Terug

Hardsteenlook tegels

Belgische of blauwe hardsteenlook tegels geven dat rauwe randje aan uw interieur. De tegels lijken net van echte Belgische hardsteen of blauwe hardsteen te zijn gemaakt, ze zijn echter keramisch. U geniet van de voordelen van keramische tegels, met de mooie natuurlijke look van Belgische of blauwe hardsteen. Hardsteen look tegels zijn bij uitstek geschikt als vloertegels, maar het is zeker ook mogelijk om ze als wandtegels te gebruiken.

Belgische of blauwe hardsteen

Belgische of blauwe hardsteen is een prachtig natuurproduct dat enorm hard is en een grote dichtheid heeft. Blauwe hardsteen heeft een blauwgrijze kleur. De Belgische hardsteen is het populairst in Nederland, gevolgd door de minder bekende Ierse en Chinese hardsteen.

De voordelen van hardsteen look tegels:

  • Niet van echte Belgische of blauwe hardsteen te onderscheiden
  • Van de hoogste kwaliteit keramiek gemaakt
  • Duurzaam, stevig, slijt-, vuur- en krasvast
  • Erg makkelijk te onderhouden
  • In allerlei maten beschikbaar
  • Geschikt voor binnenshuis en buitenshuis
  • Goed te combineren met vloerverwarming

Xxl hardsteenlook tegels

Grote hardsteen look a like tegels zijn momenteel de trend, vloertegels zoals 100x100 cm, 120x120 cm in hardsteenlook maken de ruimte groter en u heeft minder voegen waardoor het onderhoud ook nog eens gemakkelijk wordt. Wij hebben in onze tegelshowroom een hardsteenlook 100x100 cm in een badkamer opstelling verwerkt.

Hardsteenlook tegels in ons assortiment

Bij Tegelhuis Montfoort hebben wij diverse Belgische en blauwe hardsteen look tegels in het assortiment. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een bepaald type hardsteenlook tegels, zoals blauwe of Belgische hardsteen? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle hardsteen look tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, als u (Belgische of blauwe) hardsteen look tegels wilt komen bekijken in onze showroom.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie