Kerlite tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Kerlite tegels

Kerlite tegels

Kerlite tegels zijn keramische tegels van slechts 3,5 of 5,5 millimeter dik, met de eigenschappen van het fijnste porselein. Kerlite is veelzijdig en makkelijk te gebruiken, en daarmee is deze innovatieve en prachtige tegelserie.

Kerlite tegels zijn dunne tegels, hét nieuwe product in keramiek. Ze worden gemaakt in platen van slechts 3 mm (standaard uitvoering) en 3,5 mm dik (Kerlite Plus met verstevigend glasvezel). Dit vernieuwende materiaal werd ontworpen in functie van de eisen in de moderne architectuur: het is harder dan steen, lichter dan aluminium en flexibeler en handelbaarder dan traditioneel keramiek. Kerlite Plus maakt het mogelijk direct op de oude tegelvloer te plaatsen zodat er geen sloop en breekwerk noodzakelijk is.

Kerlite dunne tegels verlijmen zal op de buttering / floating methode gedaan moeten worden, op de rugkant van de tegel en de ondergrond met 6mm vertanding. Daardoor komt de totale hoogte met kerlite dunne tegels op iets onder de 10 mm in totaal. Voor een kompleet advies van verlijmen kerlite tegels kunt u het advies van eurocol bekijken.

Verlijmen kerlite dunne tegels met eurocol lijm.

De Kerlite tegelseries:

Bekijk op de website van Kerlite alle Kerlite tegels.

WIJ HEBBEN GEEN KERLITE IN DE SHOWROOM OM TE BEKIJKEN, WIJ KUNNEN HET WEL LEVEREN

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Kerlite? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Kerlite. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Kerlite tegels.

Vraag een offerte aan

kerlite keramisch parket vloertegels