Fondovalle tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Fondovalle tegels

Fondovalle tegels

Fondovalle tegels zijn Italiaanse tegels, die al sinds 1962 worden geproduceerd door het tegelmerk Ceramica Fondovalle. Het bedrijf heeft innovatie en het verbeteren en verduurzamen van het productieproces hoog in het vaandel staan. Maar Fondovalle tegels kijkt ook naar de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Het bedrijf heeft voor verschillende grootschalige projecten voor openbare ruimten en commerciële panden tegels geleverd. Fondovalle tegels vervaardigd tegels voor zowel binnenshuis als buitenshuis.

Een van de populairdere collecties van Fondovalle is de Portland 2.0 tegelserie. Deze bestaat uit grote vloertegels met neutrale kleuren, die zeer subtiele decors hebben in de vorm van bijvoorbeeld ornamenten of teksten voor een romantische of juist industriële uitstraling. Bevalt de Portland 2.0 u? Bekijk dan ook even de Fondovalle Toka. Ook de Playwood is een populaire serie, bestaande uit keramisch parket dat net echt hout lijkt.

Bekijk de website van Fondovalle de Fondovalle tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Fondovalle? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Fondovalle. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Fondovalle tegels.

Vraag een offerte aan