Terug

Grespania tegels

Grespania tegels is een van oorsprong Spaans tegelbedrijf, met vestigingen in verschillende landen, waaronder Nederland. Grespania tegels produceert jaarlijks 9.000.000 m2 keramische wandtegels en vloertegels in haar fabrieken in Castellon en Nules. Grespania produceert haar wandtegels uitsluitend op hoogwaardige porseleinklei. In 2005 is het bedrijf ook gestart met de productie van Porcelanico vloertegels in groot formaat. Daarnaast levert Grespania ook mozaïek tegels.

Het design van Grespania tegels gaan mee met de trends in de tegelbranche. Het bedrijf biedt prachtige decortegels met uiteenlopende thema's. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van reliëf in de tegels en van aparte tegelgroottes voor speelse structuren. Voorbeelden hiervan zijn te zien in de Grespania tegelcatalogus.

Tegelhuis Montfoort heeft geen grespania in de tegelshowroom maar kan de grespania tegels wel tegen scherpe prijzen leveren.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Grespania tegels levert Tegelhuis Montfoort tegen zeer scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in tegels van Grespania? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Grespania. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Grespania tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie