Terug

Emil Ceramica tegels

Emil Ceramica tegels, opgericht in 1961, is een Italiaanse fabrikant van wand- en vloertegels. Emil Ceramica tegels produceert tegels voor buiten en commerciële projecten, maar ook voor de badkamer, keuken en woonkamer. Ze hebben tegels in verschillende stijlen, waaronder hout, steen, cotto en design. Bovendien is een van de topprioriteiten van Emil Ceramica het milieu.

Het bedrijf zorgt ervoor dat zijn tegels duurzaam zijn en bestand tegen de eisen van het dagelijks gebruik door alleen grondstoffen en productietechnieken van de hoogste kwaliteit te gebruiken. Bovendien is Emil Ceramica tegels toegewijd aan het creëren van functionele en esthetische tegels, en deze toewijding wordt weerspiegeld in de ontwerpen.

Elegante tegels van hoge kwaliteit

De toonaangevende Italiaanse tegelproducent Emil Ceramica staat bekend om zijn elegante tegels van hoge kwaliteit. Het bedrijf biedt een grote selectie tegels, waaronder wand- en vloertegels, mozaïeken en decoratieve artikelen, voor zowel residentiële als commerciële omgevingen.

De hoge kwaliteit en nauwgezette aandacht voor details is een van de onderscheidende kwaliteiten van Emil Ceramica tegels. Emil Ceramica keramische tegels zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en afwerkingen. Naast kleurrijke selecties, biedt het merk een verscheidenheid aan neutrale tinten.

Sinds de oprichting in 1961 is Emil Ceramica een bekende naam in de tegelwereld

Emil Ceramica is een bedrijf dat zich toelegt op het creëren van modieuze, hoogwaardige tegels die zowel aantrekkelijk als praktisch zijn. Emil Ceramica vloertegels en wandtegels zijn de perfecte optie voor iedereen die op zoek is naar tegels die zowel modieus als functioneel zijn vanwege de brede selectie van afwerkingen en kleuren, geavanceerde patronen en toewijding aan kwaliteit. Emil Ceramica wandtegels en vloertegels hebben de kwaliteit en stijl die toepasbaar is in uiteenlopende projecten.

De uitgebreide selectie van producten, afwerkingen en kleuren die dit merk biedt, geeft ontwerpers en huiseigenaren een breed scala aan alternatieven voor het ontwerpen van prachtige ruimtes.

Emil Ceramica tegels zijn er in verschillende maten en vormen

Hierdoor zijn ze eenvoudig te installeren zijn in elke ruimte, en ze kunnen worden gebruikt in verschillende situaties, waaronder keukens, badkamers, woonkamers en slaapkamers. Het feit dat Emil Ceramica tegels worden geproduceerd met energiezuinige technieken en van duurzame materialen draagt bij aan hun milieuvriendelijkheid.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Emil Ceramica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. 

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie