Terug

Emil Ceramica On Square tegels

Betonlook tegels Emil Ceramica On Square tegelserie bestaat uit strakke vloertegels en wandtegels met een clean design. Deze tegelcollectie is gebaseerd op de natuurlijke look van beton. Emil Ceramica On Square vloertegels hebben neutrale kleuren in de collectie en zijn in vierkante, maar ook langwerpige grote formaten leverbaar. Hierdoor krijgt uw interieur een stoere, frisse en moderne uitstraling. Bovendien heeft de Emil Ceramica On Square tegelserie twee soorten afwerkingen in het palet: mat met textuur, of juist wat meer gepolijst.

Emil Ceramica On Square tegels zijn leverbaar in de kleuren:

  • Avorio
  • Sabbia
  • Cemento
  • Lavagna

Emil Ceramica On Square tegels hebben diverse vierkante en langwerpige formaten, tot wel 80x80 cm of 60x120 cm. Ook zijn ze verkrijgbaar in een opvallend decor met vierkanten, waarbij telkens twee kleuren uit het palet met elkaar worden gecombineerd binnen een tegel. De strakke stijl van deze decortegels past perfect bij huidige interieurtrends. Daarnaast zijn er Emil Ceramica On Square tegelstroken en speciale stukken leverbaar.

Bekijk de Emil Ceramica On Square tegelserie op de Emil Ceramica website voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie On Square van Emil Ceramica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Emil Ceramica. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Emil Ceramica On Square tegels.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie