Terug

Emil Ceramica Kotto XS XL tegels

Emil Ceramica Kotto XS XL tegels zijn moderne betonlook vloertegels en gedecoreerde vintage wandtegels. De Kotto tegelserie lijkt net beton of cement, het is echter keramiek. Emil Ceramica Kotto XS en Kotto XL vloertegels zijn er in neutrale kleuren in zowel vierkante als langwerpige grote formaten. Uw loft, woonkamer, badkamer, slaapkamer of keuken krijgt een stoere en strakke uitstraling van deze tegels. Bovendien bevatten de Emil Ceramica Kotto XS en Kotto XL tegelseries zowel kleine als grote vloerformaten.

Emil Ceramica Kotto XS en Kotto XL tegels zijn er in de kleuren:

  • Calce
  • Avana
  • Cenere
  • Matone
  • Terra

Betonlook tegels Emil Ceramica Kotto XS en Kotto XL vloertegels zijn er in diverse vierkante en langwerpige formaten, van 30x30 cm tot 80x80 cm. Ook zijn de Kotto tegels verkrijgbaar in een opvallende baksteen vorm voor op de muur, in tegelstroken en in een apart vintage decor. De neutrale kleuren zorgen ervoor dat de Kotto XS en XL tegelseries perfect passen bij elk interieur. Daarnaast zijn er Emil Ceramica Kotto XS en Kotto XL speciale stukken leverbaar voor optimaal leggemak.

Bekijk de Emil Ceramica Kotto XS en Kotto XL op de Emil Ceramica website voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Bent u geïnteresseerd in de betonlook Kotto XS en Kotto XL van Emil Ceramica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Emil Ceramica. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Emil Ceramica Kotto XS XL tegels.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak