Terug

Emil Ceramica Milestone tegels

Emil Ceramica Milestone tegels van de beurs Cersaie 2015 tegels zijn subtiele kalksteen look vloertegels met opvallende, bijpassende wandtegels. Emil Ceramica Milestone is gebaseerd op echt kalksteen, de tegels zijn echter van keramiek. Daardoor zijn ze makkelijk te onderhouden. Milestone tegels geven uw interieur een stoere, stedelijke uitstraling. Bovendien heeft de Emil Ceramica Milestone tegelserie een natuurlijk kleurenpalet bestaande uit zowel koele als warme kleuren.

De Emil Ceramica Milestone tegelserie is leverbaar in de kleuren:

  • Sand
  • White
  • Grey
  • Dark grey

Emil Ceramica Milestone tegels zijn er in diverse langwerpige en vierkante formaten: 30x60 cm, 60x60 cm, 45x90 cm en 80x80 cm. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een opvallend hexagonaal (zeshoekig) formaat van 19,6x34,2 cm voor op de muur, dat een apart grafisch decor heeft. Ook zijn er mozaïektegels voor de wand van Emil Ceramica Milestone: 5x5 cm, 2,85x2,85 cm en 30x60 cm tegelstroken. Bovendien is de Milestone Cersaie 2015 er in twee verschillende structuren.

Bekijk de Emil Ceramica Milestone tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Milestone van Emil Ceramica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Emil Ceramica. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Emil Ceramica Milestone tegelserie.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak