Terug

Emil Nordika tegels

Emil Nordika tegels is een natuursteenlook tegel gebaseerd op Noord-Europese hardsteensoorten: hetzelfde materiaal waaruit Franse kathedralen, maar ook Nederlandse monumenten zijn opgetrokken. Emil Nordika natuursteenlook tegels hebben dan ook diezelfde monumentale, maar rustige uitstraling, met slechts een licht kleurenpatroon dat de structuur van sedimentair gesteente nabootst.

Emil Nordika is verkrijgbaar in de kleuren:

  • Dark
  • Sand
  • Grey

Nordika natuursteenlook tegels hebben het statige uiterlijk van echt hardsteen, maar zijn makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Ze zijn leverbaar in 30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 45x90 cm en 90x90 cm. Hiernaast zijn er 10x10 cm en 3x3 cm mozaïeken, tegelstroken en trapdelen verkrijgbaar.

Wilt u meer weten over Emil Nordika tegels, kijkt u dan op de website of in de folder (pdf).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de natuursteenlook tegelserie Nordika van Emil? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Emil in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Emil Nordika tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie