Terug

Emil Ceramica Tele di Marmo Onyx tegels

Emil Ceramica Tele di Marmo Onyx tegels is één van de meest spectaculaire marmerlook tegels series van dit moment. De nadruk ligt op intense, diepe kleuren die je in zeldzaam natuurlijk marmer tegen kunt komen. Met Onyx gaat de Italiaanse producent Emilceramica verder dan ooit met marmerlook tegels die geïnspireerd zijn op de diepst gelegen lagen van dit edele minerale gesteente. Het resultaat mag er wezen - de serie kent een indrukwekkend palet aan kleuren: van het aanlokkelijke Ivory tot het elegante Pink en van het diepe Green en Blue tot het dramatische Onyx Black. 

De Emil Ceramica Tele di Marmo Onyx tegels zijn onder andere te bestellen in de spectaculaire maat 120x278 cm waarmee u het voegoppervlak drastisch kunt terugbrengen. Bekijk zeker ook even de website om de kleuren te bekijken. Een dergelijke diepte in kleur is nooit eerder bereikt met marmerlook tegels. Op de website vindt u tevens uitgebreide informatie over de verkrijgbaren afmetingen van de plavuizen.

Door gebruik te maken van de zogenaamde SilkTech technology is het Emilceramica gelukt de Tele di Marmo Onyx vloertegels een anti-slip laag te geven terwijl de tegels nog altijd zacht en fluweelachtig aan blijven doen. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Tele Di Marmo Revolution Onyx van Emil Ceramica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Emil Ceramica in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Emil Ceramica Tele Di Marmo Onyx marmerlook tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak