Terug

Emil Ceramica Chateau tegels

Emil Ceramica Chateau tegels zijn geïnspireerd op de Pierre de Bourgogne, een steensoort die een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van de Franse architectuur. Net als de natuursteen verliezen de porceleinen Emil Ceramica Chateau hardsteen look tegels hun schoonheid niet door de tijd heen. Emil Ceramica Chateau hardsteenlook tegels zijn in verschillende vertrektypen inzetbaar. Denk aan vloer- en wandtegels voor woonkamers, keukens en badkamers. Er is verder ook een trendy outdoorversie te bestellen van de Emil Ceramica Chateau hard steenlook tegels.

De Emil Ceramica Chateau hardsteenlook tegels zijn er in de volgende natuurlijke kleuren:

  • Beige
  • Blanc
  • Gris
  • Noir

Qua formaten hebt u in de Emil Ceramica Chateau serie volop keus. De maten 30x60 cm, 60x60 cm, 80x80 cm, 40x80 cm, 120x120 cm en 60x120 cm zijn allemaal te verkrijgen. 

Bekijk de Emil Ceramica Chateau brochure (PDF) of website voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Chateau van Emil Ceramica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Emil Ceramica in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Emil Ceramica Chateau hardsteenlook tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie