Terug

Emil Ceramica Tele di Marmo tegels

Emil Ceramica Tele di Marmo tegels is een marmerlook tegelserie. Het zijn tegels die er net zo uitzien als marmer en geïnspireerd zijn op marmer, gemaakt van keramiek. Opvallend aan deze tegelserie is dat er allerlei verschillende marmermotieven op een creatieve manier zijn gebruikt, traditioneel ontmoet modern. Ook zijn er zeer grote formaten verkrijgbaar. De Tele di Marmo tegels staan mooi in bijvoorbeeld uw badkamer of keuken, maar ook in een winkel staan ze chique.

De Emil Ceramica Tele di Marmo tegelserie is leverbaar in de kleuren:

  • Statuario
  • Frappuccino
  • Breccia
  • Calacatta

Het formaat van de Tele di Marmo vloertegels begint vanaf het grote 120x240 cm. Per kleur zijn er vier verschillende motieven. Ook zijn er mooie mozaïeken, wandtegels en speciale stukken verkrijgbaar van deze uitgebreide tegelserie.

Bekijk de Emil Ceramica Tele di Marmo brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Tele di Marmo van Emil Ceramica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Emil Ceramica. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Emil Ceramica Tele di Marmo tegels.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie