Terug

Emil Ceramica Millelegni tegels

Keramisch parket Emil Ceramica Millelegni bestaat uit vloertegels met een houtlook design. Emil Ceramica Millelegni keramisch parket is gebaseerd op houtsoorten die op verschillende plekken ter wereld voorkomen. De tegels geven uw interieur de warme uitstraling van hout, maar hebben het onderhoudsgemak van keramiek. Bovendien heeft de Emil Ceramica Millelegni tegelserie een zeer natuurlijk en divers kleurenpalet, met mooie groeven en nerven in het houtdecor.

Emil Ceramica Millelegni tegels zijn leverbaar in de kleuren:

  • Noce Selvatico (Italië)
  • White Toulipier (Canada)
  • Scottish Oak (Schotland)
  • Grey Ash (Japan)

Emil Ceramica Millelegni tegels zijn er in diverse langwerpige formaten: 15x120 cm, 20x120 cm of 30x120 cm. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een opvallend diagonaal formaat van 15x45 cm voor keramisch parket met hongaarse punt. Ook zijn er decortegels van Emil Ceramica Millelegni: Intarsio Millelegni, Listelli Millelegni, Listone Natura en Angolo Natura.

Bekijk de Emil Ceramica Millelegni tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Bent u geïnteresseerd in de keramisch parket Millelegni van Emil Ceramica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Emil Ceramica. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Emil Ceramica Millelegni tegels.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie