Terug

Emil Ceramica Tele Di Marmo Revolution tegels

Emil Ceramica Tele Di Marmo Revolution tegels combineren een frisse eigentijdse look met het gevoel van eeuwigheid en klassieke schoonheid dat gesymboliseerd wordt door marmer. Kleuren variëren van het pure wit van de Cyclades tot het diepe blauw dat kenmerkend is voor de cathedralen van Latijns Amerika. Emil Ceramica Tele Di Marmo Revolution marmerlook tegels kunnen op allerlei manieren in residentiële interieurs verwerkt worden. Denk aan keukens, woonkamers, badkamers maar ook entreehallen. Daarnaast zijn de Emil Ceramica Tele Di Marmo Revolution marmer look tegels uitermate geschikt voor gebruikt in retailsettings. 

De Emil Ceramica Tele Di Marmo Revolution marmerlook tegels zijn er in de volgende kleuren:

  • Calacatta Black
  • Patagonia
  • Thassos
  • Verde Saint Denis

Emil Ceramica Tele Di Marmo Revolution marmerlook tegels zijn beschikbaar in de volgende formaten: 30x60 cm, 90x90 cm, 60x120 cm en 120x278 cm. 

Bekijk de Emil Ceramica Tele Di Marmo Revolution brochure (PDF) of website voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Tele Di Marmo Revolution van Emil Ceramica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Emil Ceramica in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Emil Ceramica Tele Di Marmo Revolution marmerlook tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie