Terug

Emil Ceramica Anthology Marble tegels

Emil Ceramica Anthology Marble tegels is een marmerlook tegelserie. Dit zijn tegels die er net zo uitzien als marmer, terwijl ze van keramiek zijn gemaakt. Opvallend aan deze tegelserie is dat er niet alleen wit, maar ook andere (warme) marmerkleuren zijn gebruikt, van licht tot donker. De Anthology Marble tegels staan mooi in bijvoorbeeld uw badkamer of keuken, voor een traditionele, classy uitstraling.

De Emil Ceramica Anthology Marble tegelserie is leverbaar in de kleuren:

  • Luxury White
  • Velvet Marble
  • Royal Marfil
  • Wild Copper

Het formaat van de Anthology Marble vloertegels is 60x60 cm en 30x60 cm. Daarnaast is er een lappato variant van 59x59 cm en 29.4x59 cm. Ook zijn er mooie mozaïeken, wandtegels en speciale stukken verkrijgbaar.

Bekijk de Emil Ceramica Anthology Marble brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Anthology Marble van Emil Ceramica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Emil Ceramica. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Emil Ceramica Anthology Marble tegels.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie