Terug

Emil Ceramica Be-Square tegels

Emil Ceramica Be-Square tegels zijn stoere cementlook vloertegels met opvallende, bijpassende vintage patchwork wandtegels. De vloertegels van Emil Ceramica Be-Square zijn gebaseerd op echt cement, de tegels zijn echter van keramiek. Daardoor zijn ze makkelijk te onderhouden. Be-Square tegels geven uw interieur een stoere, stedelijke uitstraling, creatief gecombineerd met ouderwetse motieven voor op de wand. Bovendien heeft de Emil Ceramica Be-Square tegelserie een natuurlijk kleurenpalet van zowel koele als warme kleuren.

De Emil Ceramica Be-Square tegelserie is leverbaar in de kleuren:

  • Sand
  • Ivory
  • Black
  • Concrete

Emil Ceramica Be-Square vloertegels zijn er in diverse langwerpige en vierkante formaten. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in mozaïeken, listelli tegelstroken en in allerlei vintage decors voor op de muur. Ook zijn er speciale stukken van de tegelserie verkrijgbaar.

Bekijk de Emil Ceramica Be-Square brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Be-Square van Emil Ceramica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Emil Ceramica. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Emil Ceramica Be-Square tegels.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie