Terug

Ergon Woodtouch tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Ben je op zoek naar een verfijnde en stijlvolle uitstraling in je interieur? Dan is Woodtouch van Ergon de perfecte tegelcollectie voor jou. Deze collectie is geïnspireerd op gecoat hout en biedt de natuurlijke schoonheid van geborsteld en gelakt eikenhout.

Woodtouch tegels zijn afkomstig uit een collectie die de ongewone esthetiek van gecoat hout combineert met indrukwekkende architecturale mogelijkheden. Het resultaat is een unieke en smaakvolle ervaring voor de zintuigen. De collectie biedt vijf verschillende kleurvarianten, die elk de persoonlijkheid van verschillende soorten hout oproepen.

De vijf kleurvarianten Corda, Fumo, Miele, Paglia en Sbiancato

Corda is een warme, neutrale kleur die een gevoel van rust en comfort creëert. Fumo is een donkere, elegante kleur die de ruimte een gevoel van diepte en contrast geeft. Miele is een lichte, subtiele kleur die perfect past bij een minimalistische of Scandinavische inrichting. Paglia is een aardse, natuurlijke kleur die een gevoel van warmte en gezelligheid oproept. Sbiancato is een verweerde, rustieke kleur die perfect past bij een landelijke inrichting.

Houtlook tegels in verschillende maten en diktes

Zo kun je de perfecte tegel vinden voor jouw project. De Woodtouch tegels zijn verkrijgbaar in diktes van 9,5 mm en 10 mm, en in maten van 20x120 cm en 22,5x180 cm. Daarnaast zijn er tegels verkrijgbaar in een dikte van 20 mm en een maat van 40x120 cm. Hierdoor kun je de tegels gebruiken voor verschillende toepassingen, zowel binnen als buiten.

De Woodtouch wandtegels bieden een scala aan ontwerpmogelijkheden voor elk type interieur. Of je nu op zoek bent naar een verfijnde en elegante uitstraling of juist naar een rustieke en natuurlijke sfeer, deze tegels bieden het allemaal. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, en bieden een duurzame oplossing voor elke ruimte in je huis.

Gecoat hout gebruik in huis in de wanden en vloeren

Als je op zoek bent naar een tegelcollectie die de schoonheid van gecoat hout combineert met indrukwekkende architecturale mogelijkheden, dan zijn de Woodtouch tegels van Ergon de perfecte keuze voor jou. Met vijf verschillende kleurvarianten en verschillende maten en diktes biedt deze collectie de perfecte tegel voor elk type interieur en elke toepassing.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor de Woodtouch vloertegels en wandtegels van Ergon bij Tegelhuis Montfoort!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie