Terug

De Sleekwood Tegels van Emil Ceramica

Ben je op zoek naar vloer- en wandtegels die jouw interieur een warme en charmante uitstraling geven? Dan zijn de Sleekwood tegels van Emil Ceramica iets voor jou. Deze collectie biedt een eigentijdse interpretatie van het warme karakter en de schoonheid van hout. De tegels zijn verkrijgbaar in vier kleurvarianten, namelijk Nut, Mahogany, White en Beige.

De Nut kleurvariant is een warme, natuurlijke tint die zorgt voor een gezellige en uitnodigende sfeer. Mahogany daarentegen is een verleidelijke, warme kleur die zorgt voor een rustieke uitstraling. De White kleurvariant is daarentegen heel clean en strak, en zorgt voor een moderne uitstraling in jouw interieur. Als laatste is er de Beige kleurvariant, die een neutrale en tijdloze uitstraling heeft en daardoor goed past bij verschillende interieurstijlen.

Sleekwood tegels van dichtbij bekijken en ervaren?

Dan kun je terecht bij Tegelhuis Montfoort, waar we deze prachtige tegels verkopen. Het is de perfecte plek om inspiratie op te doen en jouw droominterieur te realiseren.

Een andere opvallende kleurvariant in de Sleekwood collectie is de Oak look. Deze kleur heeft een krachtige persoonlijkheid en geeft jouw interieur een rustieke, natuurlijke uitstraling. De Oak look is geïnspireerd op de ongepolijste schoonheid van hout en geeft jouw interieur karakter en warmte.

Met de Sleekwood tegels van Emil Ceramica haal je de warmte en schoonheid van hout in huis, maar dan in een eigentijds jasje. De tegels zijn niet alleen stijlvol en charmant, maar ook praktisch en duurzaam. Ideaal voor een interieur waarin comfort en design hand in hand gaan.

Must-have als jij de schoonheid van hout waardeert

De vier prachtige kleuren van de collectie, benadrukken allemaal een glad en ingetogen nerfpatroon, perfect voor het bereiken van een smaakvolle en subtiele elegantie in elk ontwerp.

Of je nu op zoek bent naar een gezellige en uitnodigende woonkamer, een luxueuze en elegante badkamer of een strakke en moderne keuken, Sleekwood wandtegels hebben de veelzijdigheid en schoonheid om aan je wensen te voldoen.

Deze tegels zijn verkrijgbaar bij Tegelhuis Montfoort, waar je de perfecte combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid kunt vinden. Aarzel niet om onze showroom te bezoeken en zie zelf de schoonheid en functionaliteit die Sleekwood tegels van Emil Ceramica kan brengen in je binnenruimtes. Creëer een gastvrije en stijlvolle omgeving die indruk zal maken op je gasten met deze tegels!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie