• Emil Ceramica Mimesis

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Emil Ceramica Mimesis tegels

Emil Ceramica Mimesis tegels

Emil Ceramica Mimesis tegels is een specifieke houtlook tegels serie; het zijn vloertegels die gebaseerd zijn op eikenhout en worden daarom ook wel oaklook tegels genoemd. De tegels zijn nauwelijks van een natuurhouten vloer te onderscheiden en hebben een krachtig en tegelijk rustiek karakter. 

Zowel wat betreft uiterlijk, textuur en kleuren zijn de Emil Ceramica Mimesis houtlook tegels nauwelijks van echt eikenhout te onderscheiden. Emil Ceramica heeft voor de productie van de Mimesis serie gebruik gemaakt van de Real technologie, een geavanceerde techniek waarmee de meest natuurgetrouwe op hout geïnspireerde tegels kunnen worden geproduceerd. Met deze serie introduceert Emilceramica tevens een nieuw formaat: het fantastisch 26.5 x 160 cm. 

Afmetingen

20 x 120 en 40 x 120 cm zijn de overige formaten waarin deze houtlook tegels bij ons te bestellen zijn.

Kleuren

U kunt verder kiezen uit de kleuren Avoria, Ecru en Miele. Bezoek de Emil Ceramica Mimesis website voor uitgebreide informatie over de verschillende afwerkingen waar u uit kunt kiezen. Daarnaast kunt op de website ook meer afbeeldingen bekijken van de serie. 

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Mimesis van Emil Ceramica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Emil Ceramica in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Emil Ceramica Mimesis houtlook tegels.

Vraag een offerte aan