Terug

Mimesis tegels van Emil Ceramica

Ben je op zoek naar tegels die de warmte en karakter van hout uitstralen? Dan zijn de Mimesis tegels van Emil Ceramica de perfecte keuze voor jou! Deze collectie is ontworpen om de sterke, tactiele eigenschappen van hout uit te drukken, inclusief alle ruwe en oneffen kenmerken van het materiaal. En dit alles in een hedendaagse, veelzijdige collectie.

Of je nu op zoek bent naar een vloer voor je woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer, de Mimesis tegels zijn geschikt voor elk type ruimte. Deze tegels hebben een uniek karakter en zorgen voor een warme en gezellige sfeer in elke kamer van je huis. Bovendien zijn de tegels eenvoudig schoon te maken en onderhouden, waardoor ze ook ideaal zijn voor gezinnen met kinderen en huisdieren.

De Mimesis collectie is verkrijgbaar in verschillende maten

Denk aan tegels van 26,5 x 160 cm, 20 x 120 cm en 40 x 120 cm. De nieuwe 26,5 x 160 cm grootte is een primeur voor Emil Ceramica en versterkt nog verder de ongelooflijke realistische uitstraling van deze tegels. Deze tegels zijn ideaal voor elk interieur en kunnen zowel op de vloer als op de wand worden geïnstalleerd. Of je nu op zoek bent naar een landelijke, rustieke uitstraling of een meer moderne, strakke look, de Mimesis collectie heeft voor elk wat wils.

Kleuren in de collectie zijn Avorio, Ecru, Miele en Tabacco

De Mimesis wandtegel collectie is gemaakt met het doel om de schoonheid van hout te laten zien, met alle kenmerkende knopen en aderen die centraal staan in deze tegelserie. Het doel is een authentieke reproductie van het inspiratiemateriaal te bieden, zowel qua uiterlijk, textuur als kleuren. Dankzij de Real-technologie combineert Emil Ceramica de structuur, grafische patronen en afwerking om oppervlakken te bieden die echt realistisch en natuurlijk ogen.

Als je op zoek bent naar tegels met een natuurlijke, authentieke uitstraling en een hoge mate van veelzijdigheid, dan is de Mimesis vloertegel en wandtegelcollectie van Emil Ceramica de perfecte keuze voor jou. Deze tegels zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en kunnen worden geïnstalleerd in elk interieur. Dus waar wacht je nog op? Breng de schoonheid van de natuur in huis met de Mimesis tegels van Emil Ceramica!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie