Terug

Emil Ceramica Millelegni Remake tegels

Emil Ceramica Millelegni Remake tegels zijn een herinterpretatie van een aantal van de meest bijzondere soorten hout ter wereld. Het keramisch parket in de Emil Ceramica Millelegni Remake serie bestaat uit vier kleurvariaties die in de natuur terug te vinden zijn in de Noord Amerikaanse Iep. Omdat het hout van deze boom delicaat en kwetsbaar is zijn liggen de prijzen voor het natuurhout zeer hoog. Sommige kleuren in de serie blijven dicht bij de natuurvorm terwijl andere kleuren de bewerkte vorm van het iepenhout representeren. 

Emil Ceramica Millelegni Remake hout look tegels zijn verkrijgbaar in de volgende natuurkleuren:

  • Olmo Dorato
  • Olmo Naturale 

  • Olmo Sbiancato

  • Olmo Tinto

  • Rovere Bruno Ossidato
  • Rovere Ossidato

De houtlook tegels van het type Emil Ceramica Millelegni Remake zijn verkrijgbaar voor zowel binnen als buiten en voor zowel muur als vloer in de formaten 20x120 cm, 40x120 cm en 25x150 cm. 

Bekijk de Emil Ceramica Millelegni Remake brochure of ga naar de website voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Millelegni Remake van Emil Ceramica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Emil Ceramica in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Emil Ceramica Millelegni Remake.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie