Terug

Revival tegels uit de prachtige collectie van Provenza

Deze collectie eert de essentie van natuurlijke materialen en brengt de schoonheid van authenticiteit en uniciteit tot uitdrukking. De houtsoort die in deze collectie gebruikt wordt, draagt de afdruk van zijn eigen leven: elk stuk is anders en daarmee uniek. Door de jaren heen accentueert leeftijd de mysterieuze charme, diepte en kleur van het hout, eigenschappen die ongeëvenaard zijn in termen van architecturale kwaliteit.

De Revival tegels bieden een scala aan prachtige mogelijkheden voor verschillende interieurs en ruimtes. Of het nu gaat om een rustieke woonkamer of een moderne keuken, de authentieke uitstraling van deze tegels zal de ruimte transformeren tot een oase van rust en natuurlijke schoonheid.

Verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren

Zodat er voor elke smaak en stijl wat wils is. De kleuren variëren van lichtbeige tot diepbruin en elk exemplaar is uniek en mooi om te zien. De tegels zijn ook geschikt voor vloeren en wanden, zodat je ze op meerdere manieren kunt gebruiken.

Naast hun esthetische waarde hebben de Revival tegels van Provenza ook praktische voordelen. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn duurzaam, waardoor ze lang meegaan en een goede investering zijn voor je huis. Ze zijn ook geschikt voor vloerverwarming, waardoor ze comfort en warmte toevoegen aan jouw woning.

Als je op zoek bent naar een tegel die de schoonheid van natuurlijke materialen combineert met duurzaamheid en praktische voordelen, dan is de Revival wandtegel collectie van Provenza zeker het overwegen waard. Met zijn unieke en authentieke uitstraling zal deze collectie je huis omtoveren tot een plek van natuurlijke schoonheid en rust.

Revival onderscheidt zich door zijn realistische uitstraling

De behandeling van het materiaal respecteert de intrinsieke waarde van hout en viert de mogelijkheden ervan. Eikenhout behoudt zijn onmiskenbare warmte en karakter. Het oppervlak van de Revival vloertegels is oneffen, met een ruwe textuur en een onregelmatige nerf, wat het een verfijnde, elegante uitstraling geeft. De unieke, sterke en prominente nerf en het scala aan natuurlijk mooie kleuren weerspiegelen de keuze voor perfect onvolmaakt hout.

De Revival tegels zijn ontworpen voor wie een tijdloze en klassieke uitstraling zoekt in zijn interieur. De collectie biedt een breed scala aan kleuren, waaronder warme en donkere tinten. Vraag vandaag nog een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie