Terug

Emil Ceramica 20 Twenty tegels

De Emil Ceramica 20 Twenty tegelserie bestaat uit stoere, gevarieerde keramisch parket vloertegels. Emil Ceramica 20 Twenty is gebaseerd op zowel natuurlijke, als vintage look houtsoorten. De tegels geven uw interieur een warme uitstraling en omdat ze van keramiek zijn, zijn ze ook nog eens gemakkelijk te onderhouden en kunnen ze in natte ruimten. De Emil Ceramica 20 Twenty tegelserie heeft voor ieder wat wils, prachtig voor in een loft, woonkamer of andere ruimte.

Emil Ceramica 20 Twenty tegels zijn leverbaar in de kleuren:

  • Vintage
  • Industrial
  • Tavola
  • Tronco

Emil Ceramica 20 Twenty tegels zijn er in allerlei langwerpige formaten van 120, 150 of zelfs houtlook 180 cm lang. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een vierkant formaat van 20x20 cm. Ook zijn er speciale stukken zoals keramische traptreden en tegelplinten verkrijgbaar van Emil Ceramica 20 Twenty.

Bekijk de Emil Ceramica 20Twenty brochure voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie 20 Twenty van Emil Ceramica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Emil Ceramica. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Emil Ceramica 20 Twenty tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie