Terug

Terratinta tegels online kopen bij Tegelhuis Montfoort

De mooiste en meest uiteenlopende Terratinta tegels koop je bij Tegelhuis Montfoort. Tegelhuis Montfoort tegels beschikt over een groot aantal Terratinta tegels voor binnen en buiten. Terratinta Tiles produceert wand- en vloertegels met een focus op Noord-Europese thema's. Natuurlijk kan dat vanuit een land in Zuid-Europa!

Ook al is het pas in 2017 gestart, Terratinta heeft nu al naam gemaakt als vooraanstaand producent van keramische en porseleinen tegels van het hoogste kaliber.

Terratinta tegels onderscheidt zich door haar toewijding aan creativiteit, design en duurzaamheid

Terratinta keramische tegels staan bekend om de inventieve tegelcollecties die inspiratie putten uit kunst, architectuur en natuur. Om een consistente kwaliteit en een lange levensduur te garanderen, worden de tegels van Terratinta gemaakt met behulp van zowel geavanceerde productiemethoden als traditionele keramische methoden, zoals handgeschilderde versieringen.

Voor zowel binnen- als buitentoepassingen biedt dit merk een uitgebreide selectie tegels, waaronder vloer-, wand-, buiten- en natuursteentegels. De vloertegels van deze fabrikant komen in een reeks van maten, tinten en afwerkingen, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte gebieden. De kleurrijke tegels en mozaïeken in de wandtegels van Terratinta zijn ideaal om residentiële en commerciële ruimtes een onderscheidende en modieuze uitstraling te geven.

Het Italiaanse bedrijf biedt een scala aan keramische tegels

Je vindt Terratinta vloertegels in verschillende maten, kleuren en afwerkingen die geschikt zijn voor zowel woningen als commerciële projecten. Terratinta biedt ook een selectie wandtegels, waaronder mozaïeken en decoratieve tegels. Ook heeft Terratinta tegels exclusief voor buitengebruik. Deze tegels omvatten eigenschappen en afwerkingen die bestand zijn tegen vocht, vorst en extreem hoge of lage temperaturen én antislip oppervlakken.

Natuursteen Terratinta wandtegels kopen?

Het Italiaanse bedrijf staat bekend om het maken van keramische en porseleinen tegels van het hoogste kaliber. Het bedrijf staat bekend om zijn baanbrekende ontwerpen, toewijding aan duurzaamheid en nadruk op traditionele methoden van keramische productie.

Het bedrijf heeft een solide reputatie voor haar zorgvuldigheid en toewijding aan het handhaven van traditionele keramische productiemethoden, zoals het gebruik van handgeschilderde versieringen. Terratinta biedt ook een verscheidenheid aan natuursteen tegels voor binnen en buiten, waaronder marmer, graniet en leisteen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Tegels van Terratinta levert Tegelhuis Montfoort tegen zeer scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in Terratinta tegels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. 

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak