tegels terratinta

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Terratinta tegels

Terratinta tegels

Terratinta tegels is een Italiaanse producent van wandtegels en vloertegels ofwel plavuizen, die gespecialiseerd is in Noord Europese designs. Dat kan natuurlijk ook vanuit een Zuid Europees land! 

Een tegeltype waarvoor je bij Terratinta tegels aan het juiste adres bent zijn natuursteenlook tegels met een verweerd en natuurgetrouw uiterlijk. Ze geven je privé of commercieel vertrek een ruimtelijk gevoel. 

Verder produceert Terratinta ook design tegels en mozaïek tegels waarmee je de vertrekken die je verbouwt een geheel uniek karakter kunt geven. 

Nieuwsgierig geworden naar de natuursteenlook tegels van Terratinta? Bekijk dan vooral ook even de website van Terratinta waar je afbeeldingen van de series kunt bekijken. 

Vraag een offerte aan

Tegels van Terratinta levert Tegelhuis Montfoort tegen zeer scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in Terratinta tegels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Terratinta. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Terratinta tegels.

Vraag een offerte aan