SHOWROOM OP AFSPRAAK GEOPEND - AGENDA

terratinta

Offerte aanvragen

Terratinta tegels

Terratinta tegels

Terratinta tegels worden geproduceerd in Italië. Deze nieuwe, frisse tegelfabrikant is opgericht in 2008. Terratinta bestaat uit een jong, dynamisch team dat zoveel mogelijk inspeelt op trends in de markt. Het concept van Terratinta is simpel: strakke vloertegels en wandtegels voor bijvoorbeeld woonkamers en loften gecombineerd met mooie mozaïeken in een grote diversiteit aan kleuren voor bijvoorbeeld de keuken en de badkamer. Teamwork, kwaliteit en eenvoud zijn belangrijke waarden bij Terratinta.

Terratinta heeft 14 verschillende tegelcollecties, variërend van betonlook tot steenlook en van grote formaten tot aan kleine mozaïek tegels. Terratinta tegels komen in prachtige decors die uw interieur knus en origineel doen ogen, of juist in glimmend glas voor een luxe uitstraling. Tegelhuis Montfoort levert alle tegelcollecties van Terratinta.

Bekijk de Terratinta tegels op de website voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Terratinta? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Terratinta. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Terratinta tegels.

Vraag een offerte aan