Terug

Revoir Paris tegels

Revoir Paris tegels is anders dan de naam doet vermoeden een nieuwe Belgische producent. De vloertegels en wandtegels zijn zeer divers met vele typen design tegels in het assortiment, maar het bedrijf produceert ook hardsteenlook tegels. We lichten hier onder een aantal modellen voor u uit. 

Atelier tegels is een zeer kleurrijke design tegel serie. De tegels zijn in reguliere en matte afwerkingen te bestellen en voorbeelden van formaten die u kunt bestellen zijn: 10x10cm, 6.2x25 cm en 13.8x13.8 cm. 

Bel Air tegels is een prachtige collectie design tegels, zeer geschikt om bijvoorbeeld uw keuken maar ook andere vertrekken een bijzonder uiterlijk te geven. De maat van de tegel is 15x15 cm.

Elysee tegels en Sorbonne tegels zijn tevens design tegels met vergelijkbare ontwerpen, al blijft het design in deze gevallen binnen de afmeting van de tegel en is het formaat een stuk groter: 59.3x59.3 cm. 

La Madeleine tegels is ook weer een schitterende design tegel met een net iets groter formaat dan de Bel Air serie; deze tegels zijn van het formaat 20x20 cm.

La Villette is een stijlvolle design tegel waarin concentrische patronen centraal staan. De afmeting van de tegel is 20x20 cm.

Petit Gris de Paris is een design tegel van 14.7x14.7 cm met een strakker en wat minimaler design dan de bovengenoemde modellen.

Klinkt dit interessant voor u? Ga dan naar de Revoir Paris website voor meer informatie en afbeeldingen. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in Revoir Paris tegels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Revoir Paris. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Revoir Paris tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie