Jos tegels beton look cement look

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Jos tegels

Jos tegels

JOS. is het tegelmerk van Jos Haag en daarmee één van de weinige compleet Nederlandse tegelmerken. JOS voert een compleet assortiment aan tegelseries, met veel rustige zwart-, wit- en zandtinten, maar ook retro en houtlook tegels. JOS levert zowel vloertegels als wandtegels.

Een voorbeeld van een mooie JOS tegel is de Doblo betonlook tegel. JOS Doblo is er in een vloertegelvariant die zowel natuurlijk als met structuur wordt aangeboden in de groottes 60x60 cm, 45x45 cm en 30x60 cm. Voor de wand bestaat JOS Doblo uit mooie mozaïeken en zowel een combinatie van brede en smalle, als smalle tegelstroken.

Kleuren JOS Doblo

  • Bianco
  • Grafit
  • Grijs
  • Nero

Behalve Doblo vervaardigt JOS andere bijzondere betonlook tegels, zoals de series JOS Amsterdam en JOS Living Beton: geen strakke grijze vlakken, maar de mooie warme look van - de naam zegt het al - doorleefd beton. JOS biedt een selectie houtlook tegels in een zeer groot assortiment aan kleuren in de Hout, Woodmania en Warmhout series. Ook natuursteenlook tegels ontbreken niet: de serie JOS Reused is gebaseerd op het extra intieme gevoel van hergebruikte stukken natuursteen, terwijl Disi een strakkere natuursteenlook biedt. Tot slot kunt u nog bijzondere afwisseling creëren met terrazzolook tegels van JOS. 

Bekijk de JOS tegels op de JOS website voor meer informatie.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie JOS tegels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van JOS. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de JOS tegelseries.

Vraag een offerte aan