Rak Ceramics tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Rak Ceramics tegels

Rak Ceramics tegels

RAK Ceramics tegels zijn tegels van het bedrijf Ras Al Khaimah Ceramics uit het Midden-Oosten. Met formaten van 10x10 cm tot en met 125x185 cm produceert RAK Ceramics tegels met het breedste formaataanbod in de keramische industrie. De 125x185 cm tegelplaten zijn de grootste Gres porcellanato platen ter wereld en worden gebruikt voor verschillende toepassingen in interieur en exterieur door RAK Ceramics.

Exclusieve "Water Jet"-modellen zijn ook vervaardigd uit Gres Porcellanato. RAK Ceramics produceert deze prachtige, op maat gemaakte ontwerpen en patronen met behulp van de nieuwste waterstraal snijtechniek: een waterstraal met schurende componenten. Het grote voordeel van het watersnijden is dat er geen spanning op het te snijden materiaal komt te staan. Ook is er geen warmteoverdracht op het materiaal, het is een koud proces. De afgelopen 10 jaar is RAK Ceramics gegroeid tot een organisatie van wereldklasse.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van RAK Ceramics? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van RAK Ceramics. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Rak Ceramics tegels.

Vraag een offerte aan