Keramische buitentegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Keramische buitentegels

Keramische buitentegels

Keramische buitentegels zijn dikkere tegels die geschikt zijn voor bijvoorbeeld uw terras, tuin of binnenplaats. Er zijn diverse maten buitentegels en ze zijn op meerdere manieren te plaatsen. Keramische buitentegels zijn praktisch en ogen strak. Bovendien bestaan er keramische tegels met zowel een binnen- als buitenuitvoering. Hierbij geldt dat de tegels voor buiten dik genoeg moeten zijn. Vaak zijn de buitentegels van een serie bijvoorbeeld 1 cm dikker dan de binnentegels, terwijl ze exact dezelfde uitstraling hebben.

Keramische tegels voor buiten

Keramische buitentegels komen in allerlei formaten. Voor wie buiten en binnen dezelfde uitstraling wil hebben en een ruimte daardoor groter wil laten ogen, zijn ze perfect. Maar ook als u een stijlvolle buitenruimte wilt. Sommige keramische buitentegels zijn nabootsingen van bijvoorbeeld natuursteen, met een natuurlijk effect, maar wel makkelijker te onderhouden. Ook kunt u kiezen voor tegels met mooie structuren en zijn buitentegels bijna altijd antislip.

De voordelen van keramische buitentegels

  • Vorst- en vochtbestendige tegels voor buiten
  • Van de hoogste kwaliteit keramiek gemaakt
  • Duurzaam, stevig, slijt-, vuur- en krasvast
  • Makkelijk in onderhoud
  • In meerdere maten beschikbaar en diverse legmanieren mogelijk
  • Dikwijls een binnen- als buitenvariant, voor een mooi geheel

Kronos Due Centimetri keramische buitentegels

Eén van de populairste merken van dit moment is Kronos, die een serie prachtige tegels produceert van 2 cm dik en 60x60 cm groot. Dankzij onze goede contacten met Kronos kunnen we u deze tegels tegen bijzonder scherpe prijzen aanbieden via onze webshop Keramische Tegels Buiten.

Top 4 keramische buitentegels

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een bepaald type keramische buitentegels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle keramische buitentegels in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, als u bepaalde keramische buitentegels wilt komen bekijken in onze showroom.

Vraag een offerte aan

atlas concorde stone