Terug

Rondine tegels

Rondine keramische tegels zijn van Italiaanse maak en zijn geschikt voor uiteenlopende projecten. Het bedrijf dat de tegels maakt, Rondine S.p.A., werd opgericht in 1961 en produceert tegels met behulp van geavanceerde technologie. Rondine tegels zijn er in verschillende stijlen, van moderne vloeren in neutrale tinten tot prachtige gouden wandtegels. Er zijn vele soorten buiten- en binnenvarianten Rondine tegels, die er zowel buiten als in de keuken, badkamer en woonkamer fantastisch uitzien.

Rondine keramische tegels staan bekend om prachtige tegels met een natuurlijke esthetiek

Voor zowel binnen als buiten heeft Rondine een brede selectie keramische en porseleinen tegels in een klassieke Italiaanse stijl, waaronder de populaire Rondine vloertegels, Rondine wandtegels en mozaïektegels.

De tegels van Rondine zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en afwerkingen, zodat huiseigenaren hun interieur een eigen gezicht kunnen geven. Dit merk verkoopt ook tegels met geavanceerde kenmerken, waaronder antislipoppervlakken, grootformaat alternatieven en tegels met een afwerking die natuursteen of hout nabootst.

Rondine heeft milieuvriendelijke productietechnieken toegepast

Dit doen zij om de impact op het milieu te verminderen, zij zetten zich sterk in voor duurzaamheid en een milieuvriendelijke bedrijfsvoering.

Rondine tegels is een respectabele en bekende tegelproducent die huiseigenaren een ruime keuze aan prachtige en hoogwaardige tegels biedt. Voor mensen die het uiterlijk en het gebruik van hun kamers willen verbeteren, zijn Rondine keramische tegels een betrouwbare optie dankzij hun toewijding aan ontwerp, kwaliteit en duurzaamheid.

Rondine tegels levert zowel traditionele tegels als geavanceerde oplossingen

Voor de veranderende behoeften van huizen, heeft dit merk een uiteenlopend assortiment. Hun antisliptegels zijn een prachtige keuze voor intensief gebruikte en natte plaatsen zoals badkamers, keukens en buitenruimtes. Tegels met oppervlakken die lijken op hout of steen zijn perfect voor het bouwen van gezellige, aangename ruimtes vanwege hun natuurlijke uitstraling. Rondine levert tegels die niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en duurzaam, met een focus op vorm en doel.

Voor verschillende kamers en smaken zijn er wand- en vloertegels in verschillende vormen, kleuren en afwerkingen. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Tegels van Rondine levert Tegelhuis Montfoort tegen zeer scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. 

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Rondine tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie