beste koop

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Beste Koop tegels

Beste Koop tegels

Beste Koop tegels produceert een overzichtelijk aantal vloertegels en wandtegels. De series zijn stuk voor stuk geïnspireerd op natuursteen. De kleuren van de natuursteenlook tegels en plavuizen variëren van donker tot licht, allen met een neutrale uitstraling. 

Wat betreft de prijs zijn de series van Beste Koop tegels overzichtelijk. Voor de maat 30,5cm x 60,5 betaal je €25 per vierkante meter, voor de maat 60x60 cm centimeter is dat €30 per vierkante meter, en voor het formaat 80,2cm x 80,2cm zijn de kosten €40 per vierkante meter. 

Wil je graag meer weten over de natuursteenlook tegels van Beste Koop, ga dan vooral even naar de website om afbeeldingen te bekijken. 

Vraag een offerte aan

Bent je geïnteresseerd in tegels van Beste Koop? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan vanBeste Koop. Je kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor je bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Beste Koop tegels.

Vraag een offerte aan