Lea Ceramiche tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Lea Ceramiche tegels

Lea Ceramiche tegels

Lea Ceramiche tegels is een Italiaans bedrijf, onderdeel van Panariagroup Industrie Ceramiche Spa. Het beursgenoteerde bedrijf heeft vestigingen in meer dan 80 landen op 5 continenten. Experimenteren, design, onderzoek, technologie en kwaliteit zijn de kernwaarden van de onderneming die tot uiting komen in de schitterende tegelcollecties van Lea Ceramiche.

Lea Ceramiche tegels heeft zo'n veertig verschillende collecties, verdeeld over zes uiteenlopende stijlen. Voor afbeeldingen kunt u per tegelserie naar de catalogus op de Lea tegels website:

 • Lea Antibatterici
  Antibacteriële vloertegels met Microban technologie, in de kleuren: Bio Plank, Metropolis.
 • Lea Marmi, Porfidi e Slate
  Tegels voor binnen en buiten met de uitstraling van natuursteen.
 • Lea Rivestimenti
  Decoratieve tegels met bijzondere details en kleuren.
 • Lea Slimtech
  Ultradunne high-tech tegels in grotere formaten (tot 1x3 m)
 • Lea Superfici Contemporanee
  Moderne, tijdloze, minimalistische tegels in neutrale kleuren:

De populairste tegelseries van Lea zijn: Lea Bio Plank, Lea Dreaming, Lea Slimtech. Ook zijn de natuursteen look tegels Lea Dreaming zijn erg in trek. 

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Lea Ceramiche? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Lea. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Lea tegels.

Vraag een offerte aan

Lea vloertegels zwart