Terug

Lea Ceramiche tegels

Het Italiaanse bedrijf Lea Ceramiche tegels is een divisie van Panariagroup Industrie Ceramiche Spa. Meer dan 80 landen op vijf continenten worden bediend door de vestigingen van het beursgenoteerde bedrijf. De kernwaarden van het bedrijf - experimenteren, design, onderzoek, technologie en kwaliteit - komen tot uiting in de prachtige tegelcollecties van Lea Ceramiche.

Wandtegels, vloertegels en mozaïektegels zijn slechts enkele van de mogelijkheden die Lea Ceramiche biedt voor zowel binnen als buiten. Lea Ceramiche tegels zijn er in een verscheidenheid van vormen, tinten en coatings en zijn gemaakt om verschillende ontwerpvoorkeuren en specificaties aan te passen.

Lea Ceramiche tegels zijn geschikt voor gebruik in verschillende ruimtes in huis

Denk hierbij aan de keuken, de badkamer en de woonkamer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, tinten en afwerkingen. De Lea Ceramiche wandtegels zijn er in verschillende looks, zoals beton, steen en hout, maar ook in meer decoratieve looks met patronen en texturen.

Lea Ceramiche vloertegels zijn er ook in verschillende maten, kleuren en afwerkingen en zijn gemaakt om sterk en duurzaam te zijn. De vloertegels van Lea Ceramiche kunnen worden gebruikt in een aantal locaties, zoals woonkamers, slaapkamers en buitenruimtes. Om tegemoet te komen aan verschillende smaken en stijlen, worden Lea Ceramiche vloertegels aangeboden in een verscheidenheid van afwerkingen, waaronder gepolijst, mat en getextureerd.

Om de installatie en het onderhoud van de tegels eenvoudiger en handiger te maken, biedt Lea Ceramiche ook een verscheidenheid aan aanvullende producten, waaronder voegmiddelen, lijm en accessoires.

Toonaangevende architecten, ontwerpers en ingenieurs hebben met Lea Ceramiche samengewerkt

Lea Ceramiche staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en fantasierijke ontwerpen. Er zijn ongeveer 40 verschillende collecties Lea Ceramiche tegels, verdeeld over zes hoofdstijlen. Bezoek de catalogus op de website van Lea tegels voor foto's van elke tegelserie:

 • Antibatterici, Lea: Antibacteriële vloertegels met Microban-technologie in de kleuren Bio Plank en Metropolis.
 • Ecolegni Lea: Keramisch parket en houtlook tegels combineren het comfort en de duurzaamheid van steen met de gezelligheid en warmte van hout. Bio Recover, Bio Plank, Bio Timber en Bio Lumber.
 • Leisteen, Porfidi en Lea Marmi: Tegels voor binnen en buiten die lijken op echte steen.
 • Laetitia Rivestimenti: Decoratieve tegels met unieke accenten en tinten.
 • Slimtech Lea: Ultradunne hightech tegels van groter formaat (tot 1x3 m).

De meest geliefde tegelcollecties van Lea zijn Lea Bio Plank, Lea Dreaming en Lea Slimtech. Lea Dreaming tegels met een natuursteenlook zijn eveneens bijzonder geliefd.

Meer weten over Lea Ceramiche keramische tegels of een prijs ontvangen voor jouw project? Vraag dan direct een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Lea Ceramiche tegels is een Italiaans bedrijf, onderdeel van Panariagroup Industrie Ceramiche Spa. Het beursgenoteerde bedrijf heeft vestigingen in meer dan 80 landen op 5 continenten. Experimenteren, design, onderzoek, technologie en kwaliteit zijn de kernwaarden van de onderneming die tot uiting komen in de schitterende tegelcollecties van Lea Ceramiche.

Lea Ceramiche tegels heeft zo'n veertig verschillende collecties, verdeeld over zes uiteenlopende stijlen. Voor afbeeldingen kunt u per tegelserie naar de catalogus op de Lea tegels website:

 • Lea Antibatterici
  Antibacteriële vloertegels met Microban technologie, in de kleur: Bio Plank.
 • Lea Ecolegni
  Keramisch parket / houtlook tegels: de warmte van hout, het gemak en duurzaamheid van steen: Bio Timber, Bio Lumber.
 • Lea Marmi, Porfidi e Slate
  Tegels voor binnen en buiten met de uitstraling van natuursteen.
 • Lea Rivestimenti
  Decoratieve tegels met bijzondere details en kleuren.
 • Lea Superfici Contemporanee
  Moderne, tijdloze, minimalistische tegels in neutrale kleuren:

De populairste tegelseries van Lea zijn: Lea Bio Plank, Lea Dreaming. Ook zijn de natuursteen look tegels Lea Dreaming zijn erg in trek. 

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Lea Ceramiche? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Lea. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Lea tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie