uitgebreid advies nodig ? Plan een afspraak in via onze agenda
  • Lea Ceramiche tegels
  • Lea Ceramiche vloertegels
  • Lea vloertegels zwart

Offerte aanvragen

Lea Ceramiche tegels

Lea Ceramiche tegels

Lea Ceramiche tegels is een Italiaans bedrijf, onderdeel van Panariagroup Industrie Ceramiche Spa. Het beursgenoteerde bedrijf heeft vestigingen in meer dan 80 landen op 5 continenten. Experimenteren, design, onderzoek, technologie en kwaliteit zijn de kernwaarden van de onderneming die tot uiting komen in de schitterende tegelcollecties van Lea Ceramiche.

Lea Ceramiche tegels heeft zo'n veertig verschillende collecties, verdeeld over zes uiteenlopende stijlen. Voor afbeeldingen kunt u per tegelserie naar de catalogus op de Lea tegels website:

De populairste tegelseries van Lea zijn: Lea Bio Plank, Lea Dreaming, Lea Slimtech en Lea Tecnoquartz. Ook zijn de natuursteen look tegels Lea Dreaming erg in trek. De nieuwste tegels van Lea zijn Lea Nova. Bekijk ook de nieuwste tegelserie met steenlook tegels van steen dat niet natuurlijk voorkomt: Lea Cliffstone.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Lea Ceramiche? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Lea. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Lea tegels.

Vraag een offerte aan