Terug

Codicer 95 tegels

Codicer 95 is een van de marktleiders op het gebied van tegelproductie. Dit Spaanse tegelmerk gebruikt hoogstaande technologie om onder andere rustieke tegels te maken. De Codicer 95 tegels zijn ISO 14001 gecertificeerd en voldoen daarmee aan internationaal erkende milieustandaarden.

Innovatie is een belangrijk onderdeel bij het produceren van Codicer 95 tegels. De nieuwste technologieen worden gebruikt bij Codicer 95 om tegels te vervaardigen voor zowel binnen, als voor buiten rekening houdend met alle weersomstandigheden.

De Codicer 95 tegelcollectie is zeer uitgebreid. Van simpele witte tegels tot aan opvallende traditionele of juist moderne decors voor op de wand en van houtlook tegels ofwel keramisch parket tot aan terracotta kleurige vloertegels.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Tegels van Codicer 95 levert Tegelhuis Montfoort tegen zeer scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in tegels van Codicer 95? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Codicer 95 tegels. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Codicer 95 tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie