Terug

Cifre tegels

Cifre tegels zijn afkomstig van de Cifre Group, een Spaans bedrijf dat een groot assortiment aan vloertegels en wandtegels produceert van zeer hoge kwaliteit waarmee voorop wordt gelopen op het gebied van design en technologie. De kermamieke tegels van Cifre zijn enorm divers qua inspiratiemateriaal en zijn verder in een groot aantal formaten en diktes bij ons te bestellen. De hardsteenlook tegels, houtlook tegels, betonlook tegels en marmerlook tegels zijn niet van het bronmateriaal te onderscheiden. Verder produceert de fabrikant tegels voor zowel binnenshuis als buitenshuis.  Of u nu op zoek bent naar een vintage look of naar tegels met een moderne uitstraling, Cifre heeft ongetwijfeld een serie naar uw smaak. 

Neemt u vooral ook kijkje op de Cifre website waar u meer informatie vindt alsmede afbeeldingen van de vele series die dit merk produceert. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Tegels van Cifre levert Tegelhuis Montfoort tegen scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in Cifre tegels? Vraag dan direct online een offerte  aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Cifre. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Cifre tegels waar u interesse in hebt.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie