Terug

Cedit tegels

Cedit tegels is een zeer bijzondere, creatieve en vooruitstrevende producent van wandtegels en vloertegels met een nadruk op design tegels die uw woning een unieke look geven. Onder de klanten van Cedit bevinden zich ook veel ondernemers, waaronder veel horeca. Deze Italianen zijn specialisten wanneer het aankomt op sfeer. 

Zo is geeft van de meest in het oog springende series, "Archeologie", je muren een kleurrijke verweerde fresco look. Andere series, zoals "Euridice" en "Cromatica" hebben tevens, een modern, avantgardistisch uiterlijk.

Nieuwsgierig geworden en wil je dit allemaal met eigen ogen zien? Ga dan even naar de website om afbeeldingen van deze design tegels te bekijken. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in tegels van Cedit? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Cedit. Je kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor je bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Cedit tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie