UITGEBREID ADVIES NODIG? PLAN EEN AFSPRAAK IN

  • Douglas & Jones

Douglas & Jones levert verschillende collecties wand- en vloertegels die ogen als natuursteen, maar in de regel voordeliger en minder kwetsbaar zijn. Dit zijn de populairste Douglas & Jones tegelcollecties:

Deze tegels hebben een hardsteen look en zien er uit als Belgisch hardsteen. De tegels zijn leverbaar in de formaten 30x30, 46x46, 60x60 en 60x120 cm. Daarnaast zijn er bijpassende mozaïek tegels beschikbaar om bijzondere accenten mee te creëren.

Stoere vloertegels in de natuurlijke kleuren antraciet, grijs, beige en cream.

Een combinatie van een industriële betonlook en leisteenlook. Neutraal en modern, verkrijgbaar in Mystique Black, Bright Grey en Nude Beige.

  • Douglas & Jones White Collection

Witte wandtegels in de maat 30x60 cm. Verkrijgbaar in zowel gerectificeerde (strakke) uitvoering als in standaard uitvoering, in zowel mat als glans tegen een zeer scherpe prijs.

  • Douglas & Jones Dougres

Antraciet-kleurige vloertegel in een natuursteen look. Verkrijgbaar in de maat 80x80 cm.

  • Douglas & Jones Everest serie

Vloer- en wandtegels in warm grijze kleuren Grey, Agath Grey en Antraciet. Zowel leverbaar in vloertegels als in tegelstroken.

Bent u geïnteresseerd in tegels van Douglas & Jones? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Douglas & Jones. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Douglas & Jones tegels.

Webdesign: Creative Data