Terug

Douglas en Jones tegels

Douglas en Jones levert verschillende collecties wand- en vloertegels die ogen als natuursteen, maar in de regel voordeliger en minder kwetsbaar zijn. Dit zijn de populairste Douglas en Jones tegelcollecties:

Stoere betonlook vloertegels in de natuurlijke kleuren antraciet, grijs, beige en cream. Verkrijgbaar in de vloertegels 70x70 cm en 90x90 cm.

Een combinatie van een industriële betonlook en leisteenlook. Neutraal en modern, verkrijgbaar in Mystique Black, Bright Grey en Nude Beige.

Wandtegels en vloertegels in grootformaat XXL

Cementlook vloertegels in 20x20 cm, portugese look maar dan al het gemak in onderhoud van keramische vloertegels

Houtlook / keramisch parket vloertegels in 30x20 cm

  • Douglas en Jones White Collection

Witte wandtegels in de maat 30x60 cm. Verkrijgbaar in zowel gerectificeerde (strakke) uitvoering als in standaard uitvoering, in zowel mat als glans tegen een zeer scherpe prijs.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Douglas en Jones? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Douglas en Jones. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Douglas en Jones tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak