Terug

Sottocer tegels

Sottocer tegels is een Belgische tegelproducent, gespecialiseerd in design tegels met de meest uiteenlopende motieven en prints. Ze zijn bij uitstek geschikt om je interieur een uitgesproken karakter te geven. Sommige design tegels van Sottocer hebben een vitage look, andere zijn weer een stuk moderner. Je kunt kiezen uit tegels met verschillende vormen, vierkant, maar bijvoorbeeld ook zeshoekig. Bij tegels met prints denk je misschien vooral aan wandtegels, maar ook op het gebied van plavuizen ofwel vloertegels biedt Sottocer heel veel collecties aan. 

Ook voor meer effen, op bijvoorbeeld natuursteen geïnspireerde collecties ben je bij Sottocer aan het juiste adres. Klinkt dit je allemaal interessant in de oren? Blader dan even door de collectie op de Sottocer website zodat het allemaal nog wat meer gaat leven. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in tegels van Sottocer? Vraag dan direct online een offerte aanbij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Sottocer. Je kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Sottocer tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie